Pvc Vloer
Pvc Vloer
Pvc Vloer

PVC legpatronen

Ontdek Creatieve PVC Legpatronen voor een Unieke Vloerervaring

Bij Expobull geloven we dat elke vloer een uniek verhaal te vertellen heeft. Met onze uitgebreide collectie PVC-legpatronen bieden we u de vrijheid om uw vloer om te toveren tot een meesterwerk van design en stijl. Van tijdloze klassiekers tot eigentijdse blikvangers, onze legpatronen voegen een extra dimensie toe aan uw ruimte en creëren een blijvende indruk.

Allura Vinyl Vloer
Groen Rechts
Patroon 0004 Visgraad Patroon

Herringbone Patroon (Visgraatpatroon)

Het herringbone patroon, ook wel bekend als visgraatpatroon, is een tijdloze favoriet. Deze klassieke legmethode geeft uw vloer een elegant en verfijnd uiterlijk. De planken worden gelegd in een hoek van 90 graden, waardoor een 'V'-vormig patroon ontstaat. Het herringbone patroon voegt karakter toe aan elke ruimte, van traditioneel tot eigentijds.

Bijkomende Optie: Band en Bies Voor een extra vleugje luxe en persoonlijkheid kunt u kiezen voor een band en bies bij het visgraatpatroon. Met een contrasterende band rondom het visgraatpatroon en een elegante bies langs de randen, creëert u een verfijnd en op maat gemaakt effect dat uw vloer nog meer in het oog laat springen.

PVC visgraad vloer
Groen Links
Rechte Plank

rechte plank patroon

Het rechte plank patroon is een eenvoudige, maar toch stijlvolle manier om PVC-vloerdelen te plaatsen. De planken worden in rechte rijen gelegd, waardoor een strak en modern uiterlijk ontstaat. Dit patroon is veelzijdig en past goed bij verschillende interieurstijlen.

Square Lr
Patroon 0002 Tegels

Tegel Patroon

Met het tegel patroon wordt PVC gelegd in vierkante blokken die elkaar afwisselen, waardoor een tegelachtig uiterlijk ontstaat. Dit patroon is ideaal voor wie de uitstraling van tegels wil combineren met de voordelen van een PVC-vloer, zoals warmte en comfort. Het tegel patroon voegt ook een gevoel van structuur toe aan de ruimte.

Patroon 0000 Diagonaal

Diagonaal Patroon

Het diagonaal patroon biedt een speelse en onderscheidende uitstraling. De PVC-vloerdelen worden in een diagonale richting gelegd, waardoor een dynamisch en opvallend patroon ontstaat. Dit patroon voegt een gevoel van beweging toe aan uw vloer en kan de ruimte optisch groter doen lijken.

Patroon 0001 Chevron

Hongaarse Punt (Chevron Patroon)

Het Hongaarse punt patroon, ook wel bekend als chevron patroon, lijkt op het herringbone patroon, maar de planken worden in een hoek van 45 graden gelegd in plaats van 90 graden. Dit patroon creëert een eigentijdse en verfijnde uitstraling en is een gewaagde keuze voor wie op zoek is naar een statement vloer.

Combinatie van Legpatronen

Bij Expobull moedigen we creativiteit aan, en u kunt experimenteren met een combinatie van legpatronen om een unieke vloerervaring te creëren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van inlegbiesjes bij de rechte plank om een oude scheepsvloer na te bootsen, of voeg een diagonaal patroon toe als centraal middelpunt van uw kantoorvloer.

Ontdek uw Perfecte PVC Legpatroon bij Expobull

Bij Expobull begrijpen we dat uw vloer een weerspiegeling is van uw persoonlijke stijl en smaak. Daarom bieden we een scala aan PVC-legpatronen die aan al uw wensen voldoen. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van het perfecte legpatroon dat uw ruimte transformeert in een inspirerend kunstwerk.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, advies op maat en een vrijblijvende offerte. Ontdek de creatieve mogelijkheden van PVC-legpatronen en maak van uw vloer een ware blikvanger!

 

Een keuze uit onze woonvloeren

PVC vloeren

Tapijttegels

Kamerbreed tapijt

Pvc Vloer

Vinyl