Meer informatie ondervloeren:

  • Voordelig
  • Laag loop geluid
  • Zonder kunstmatige bindmiddelen
  • De groene ondervloerplaat van 7 mm is een hoogwaardig product dat speciaal is ontworpen om te worden gebruikt als ondervloer voor harde vloerbedekkingen, zoals laminaaten parket. Deze groene ondervloer platen bieden uitstekende geluids- en warmte-isolatie. Hierdoor wordt het geluid van voetstappen en het contactgeluid van meubels verminderd, terwijl de warmte wordt behouden en efficiënt wordt verspreid door de vloer. Er zitten 20 platen in één pak waardoor de pakinhoud uitkomt op 10,03 M². 
  • De groene softboard ondervloerplaat met 7 mm dikte is eenvoudig te installeren en kan direct op de dekvloerworden gelegd. De plaat heeft een vlak oppervlak en is flexibel genoeg om zich aan te passen aan oneffenheden in de ondervloer. De plaat is duurzaam en langdurig bestand tegen compressie, waardoor het zijn isolerende eigenschappen behoudt en de vloerbedekking beschermt tegen beschadiging door zware meubels of belasting. Het is ook volledig recyclebaar en kan worden hergebruikt bij vervanging van de vloer.

Laminaat calculator

Vloercalculator Laminaat

Vloercalculator Laminaat

Ondervloer

Gewenste ondervloer
- Indien vloerverwarming buizen (gefreesde leidingen) dichtgezet moeten worden komt er aansmeren vloerverwarming bij

Vloer

Kies een serie (zelfde kwaliteit zowel woon als projectmatig met een slijtlaag van 0.55mm )
Kies een legpatroon

Leg kosten

Montage

Muurplinten

Afwerking met plinten
Keuze muurplint
Vloerplint
Montage plinten

Totale kosten

Verzenden

Berekeningen en offertes die op deze website kunnen worden gemaakt zijn indicatief. Aan deze berekeningen en offertes kunnen geen rechten worden ontleend. Evenmin kunnen rechten worden ontleend aan berekeningen, offertes en adviezen die worden verkregen door middel van op deze website als download of anderszins beschikbaar gestelde software.