Expobull - Dé Partner voor Professioneel Tapijt op Beurzen & Events

Bent u op zoek naar de perfecte vloeroplossing om uw beursstand of evenement naar een hoger niveau te tillen? Bij Expobull begrijpen we hoe cruciaal de juiste vloerafwerking is om de juiste indruk te maken en uw merk in de schijnwerpers te zetten. Als toonaangevende leverancier van tapijt, lopers en gangpaden voor beurzen en evenementen, zijn wij uw betrouwbare partner in het creëren van onvergetelijke ervaringen voor uw bezoekers.

 

Floormanagement

Voorbereiding Beurzen & Events

Bij uw voorbereiding moet u denken aan uw doelstelling, doelgroep. Daarna kan bekeken worden waar het event gehouden moet worden. Expobull adviseert u hierbij graag.

Met die voorbereiding bedoelen wij het aanvragen van offertes van ontwerpen, standbouw en aankleding, discreet en met de juiste afweging, die het beste bij u en uw event past. Hierdoor kunt u uw tijd gebruiken om extra aandacht te geven aan uw registratie en/of promotiematerialen voor uw eventpromotie.

Voorbereiding Beurzen & Events
MILAN, ITALY - SEPTEMBER 14: People visit HOMI, home international show and point of reference for all those in the sector of interior design on SEPTEMBER 14, 2018 in Milan.

Nazorg en evaluatie

De diensten van Expobull houden niet op nadat uw stand, beurs, event of congres draait. Wij kunnen u ook assisteren na afloop. Denk aan de afbouw of het evaluatietraject.

Want als de beurs is afgelopen is uw beursdeelname nog niet afgelopen. Hoe gaat u om met de contacten die u op de beurs heeft opgedaan? Hoe vonden uw (potentiële) klanten uw stand? Hoe vonden uw medewerkers en uzelf de stand en uw deelname aan de beurs?

Advies

Expobull kan u adviseren voor het hele beurstraject of delen daarvan. Vanaf uw keuze wanneer de beurs moet plaatsvinden, indeling beurshal, tot en met het regelen van beursmaterialen.

Het succes van uw beurs hangt mede af van hoe u uw beurs aankleed en met welke voorbereiding u naar een beurs toegaat. Een gedegen beursaankleding, met een goede sfeer, de juiste bemanning van uw organisatiekantoor op de beurs zal mede bepalen hoe de bezoekers uw beurs waarderen. Er komt het een en ander bij kijken als u een beurs of event organiseert.

Close up to Hand of women to architect sketch for Interior designer works in construction project on desk modern in white office.Technology interior design. Job of interior designer concept.
Calender Planner Organization Management Remind Concept

Beurs

Bij het organiseren van een beurs komt veel kijken. Naast een gedegen marktonderzoek van de haalbaarheid tot en met het maken van de keuze waar en wanneer de beurs te laten plaatsvinden. Ook bij de keuze in leveranciers kan Expobull u adviseren/assisteren. Wij nemen graag de voorbereiding op ons.

Met die voorbereiding bedoelen wij het aanvragen van offertes van locaties en leveranciers discreet en met de juiste afweging, die het beste bij u en uw beurs past. Hierdoor kunt u uw tijd gebruiken om extra aandacht te geven aan uw exposanten en/of de aankleding van uw beurs, entree, uw seminar en/of de registratie van uw bezoekers.

Rood Rechts

Beursdeelname

Nu u heeft besloten om met uw bedrijf deel te nemen aan een beurs, begint voor u de voorbereiding. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat u van uw beursdeelname meer mag verwachten ten aanzien van uw doelstelling. Daarnaast is het belangrijk om met een planning en een budget te werken voor uw beursdeelname.

Om uw doelstellingen te halen, dient u tijdig te beginnen met uw planning en budgetbepaling voor de beursdeelname. Hierdoor zult u beter uw doelstelling in kaart kunnen brengen en wordt (eventueel) bijsturen tijdens het traject gemakkelijker. Ook uw budget kunt u hierdoor goed in de gaten houden. Expobull kan u daarbij adviseren en ondersteunen.

Rood Links

Welk idee heeft u van uw presentatie op een beurs? Hebt u hierbij al aan een ontwerp voor de beursstand en wat voor type stand wilt u? Kiest u voor een traditionele houtbouw of een modulaire systeembouw?

Uw beursstand is uw visitekaartje op de beurs. Deze dient er voor uw (potentiële) klanten goed en duidelijk uit te zien. Uw (potentiële) klant wil graag snel weten wat voor producten en/of diensten hij/zij bij u kan kopen. Uw product en/of dienst kan en mag natuurlijk ook op een verrassende manier gepresenteerd worden. Expobull kan u adviseren bij het maken van deze keuze.

Beursstand

Stand
Rood Rechts

Beursaankleding

Stand 2

Om uw beursstand op de juiste manier in te richten kan Expobull u van dienst zijn bij het vinden van het juiste meubilair zoals stoelen, tafels, vitrines, kasten, e.d.

Ook uw vloer is belangrijk. Een verhoogde vloer, harde vloer, zoals vinyl of laminaat of zachte vloerbedekking als tapijt of tapijttegels.
Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Wat dacht u van AV-apparatuur, zoals een plasmascherm, LCD-scherm, video of dvd of geluid? Ook verlichting en/of planten voor de juiste sfeer op uw beursstand mag niet vergeten worden.

Expobull werkt met beursgespecialiseerde bedrijven samen, zodat u bent gegarandeerd van de juiste materialen met de beste kwaliteit voor uw stand.

Rood Links

Product-demonstratie & Hostessen

Wat is nu belangrijker dan uw product of dienst?

Expobull zorgt ervoor dat deze op de juiste manier tentoongesteld kunnen worden. Bij voorbeeld door uw product te presenteren in een vitrine of op een display.

Vitrines zijn er in diverse maten, vormen en kleuren. Open of gesloten en met of zonder verlichting. Dat geldt ook voor displays. Ook hier heb je diverse maten, kleuren en vormen. Expobull kan u helpen om er voor te zorgen dat uw product of dienst prima wordt gepresenteerd.
Als u een vitrine en/of display voor meerdere beurzen wilt gebruiken kunt u er wellicht voor kiezen om een vitrine of display te kopen. Ook hierbij kan Expobull u adviseren.

Ook het inzetten van Hostessen kan uw helpen om de beursdeelname tot een succes te leiden. Goede hostessen kunnen uw product of dienst aanbieden, maar ook met een paar vragen ervoor zorgen dat de juiste bezoekers naar uw stand komen.

 

HOSTESS

Geïnteresseerd geraakt of wilt u meer informatie

Neem dan gerust eens contact met ons op.