Pvc Vloer
Pvc Vloer
Pvc Vloer

Het leggen van PVC-vloeren

Volgorde van werkzaamheden voor het leggen van PVC-vloeren en het monteren van plinten:

 

Allura Vinyl Vloer
Groen Rechts

Inspectie van de ondervloer

Onze ervaren vakmensen beginnen met een grondige inspectie van de ondervloer. Ze controleren op oneffenheden, losse delen of beschadigingen die gerepareerd moeten worden voordat de nieuwe vloer wordt gelegd.

20240117 124902
Groen Links

Uitvoeren van eventuele reparaties

Indien nodig worden eventuele reparaties aan de ondervloer uitgevoerd. Dit omvat het herstellen van beschadigde delen, het vastzetten van losse delen en het verwijderen van obstakels die de vloerinstallatie kunnen belemmeren.

20240112 093332
Groen Rechts

Egaliseren van de ondervloer

Na de inspectie en eventuele reparaties wordt de ondervloer geëgaliseerd. Onze vakmensen brengen een geschikte egalisatiemassa aan om oneffenheden te verwijderen en een vlakke ondergrond te creëren voor de PVC-vloer.

20220205 110435
Groen Links

Opschuren van de vloer

Indien nodig wordt de ondervloer en/of egaline opgeschuurd om een glad oppervlak te creëren voor een optimale hechting van de PVC-vloer. Dit proces zorgt voor een betere afwerking en duurzaamheid van de vloer.

IMG 20220923 WA0000
Groen Rechts

Verlijmen van de PVC-vloer

Zodra de PVC-vloer is gelegd, worden de plinten gemonteerd. Onze vakmensen meten de lengtes van de muren, zagen de plinten op maat en bevestigen ze stevig tegen de wanden. Dit zorgt voor een nette afwerking en verbergt eventuele uitzettingsvoegen.

20230503 141739

Oplevering

Na de voltooiing van alle werkzaamheden, voeren we een grondige controle uit om ervoor te zorgen dat alles naar behoren is geïnstalleerd en afgewerkt. We zorgen ervoor dat de vloer netjes is schoongemaakt en geven uitleg over het onderhoud en de verzorging van de nieuwe vloer.

Bij Expobull streven we ernaar om elke stap van het proces zorgvuldig en professioneel uit te voeren, zodat onze klanten kunnen genieten van een prachtige PVC-vloer.

 

Een keuze uit onze woonvloeren

PVC vloeren

Tapijttegels

Kamerbreed tapijt

Pvc Vloer

Vinyl