Projectvloer

Projectvloeren

Expobull streeft er te allen tijde naar om u de perfecte projectvloer te leveren. In de voorbereiding willen we er zeker van zijn dat u de juiste vloer kiest die past bij uw werk, omgeving en wensen. Uiteraard dient het complete plaatje bij uw huisstijl te passen en denken wij hiervoor graag mee in het ontwerp.

Om de voorbereiding en offerte zo duidelijk en gericht mogelijk uit te voeren komen wij graag bij u op locatie langs. Wij kunnen dan direct zien op welke plaatsen de vloer het meest slijtvast moet zijn, waar eventueel aandacht aan besteed moet worden en u kunt dan direct zien en voelen welke materialen het best passen.

Rood Rechts

Breed assortiment

Bij Expobull kunt u uit een zeer breed assortiment aan producten kiezen, dit varieert van linoleumvloer tot gietvloer en van zachte vloeren zoals pvc en tapijt(tegels) tot rubbervloeren. Om het mooiste resultaat te behalen wordt de ondervloer gecontroleerd en worden werkzaamheden verricht zoals een ondervloer aanbrengen, schuren, een hechtprimer aangebracht en egaliseren van dekvloeren.

PROJECTVLOEREN
Rood Links
Projectvloer Visgraat

Kwaliteit gewaardborgt

Om de kwaliteit van uw nieuwe vloer te waarborgen werkt Expobull enkel met gerenommeerde merken zoals Desso, Interface, Heuga, Forbo, Objectflor, IVC, Therdex, Shaw, Leoxx en Moduleo. Heeft u een ander merk dan gaan wij graag in overleg om te kijken naar de mogelijkheden.

Rood Rechts

Alleen-leg-service

Heeft u als bedrijf zelf een vloer ingekocht is Expobull er ook voor u. Met onze vaste stoffeerders bieden wij ook de alleen-leg-service aan uitsluitend voor de zakelijke markt. Ook hiervoor komen wij graag bij u op locatie en bieden wij een offerte op maat.

Het gehele proces wordt u op de hoogte gehouden, zijn er voldoende contactmomenten en terugkoppeling. Als Expobull willen wij u graag ontzorgen en zorgen wij ervoor dat u en uw bedrijf zo min mogelijk last heeft tijdens de werkzaamheden voor uw nieuwe projectvloer.

Coolblue Tilburg Projectvloer
Rood Links

Portfolio Projectvloeren

Rood Rechts

Geïnteresseerd geraakt of wilt u meer informatie

Neem dan gerust eens contact met ons op.